• Du er her: 
  • Forsiden
  •  ›› Nyheder
  •  ›› Bestil tid til hjulskifte og vær klar til vinteren


Bestil tid til hjulskifte og vær klar til vinteren

Det er ved at være tid til hjulskifte, så husk at bestille tid i god tid. Efteråret er i fuld gang, og snart skal sommerhjulene skiftes ud med vinterhjul. Hvis du vil sikre dig en tid på værkstedet, der passer til din kalender, kan det være en god idé at booke allerede nu.

Vinterdæk er særligt designet til at klare de lave temperaturer og våde veje, hvilket øger din sikkerhed i vinterføre. Derfor anbefales det at skifte til vinterhjul, gerne før den første sne falder.

Vil du være forberedt på efterårets kulde og vinterens første sne, så sørg for at få bestilt tid til hjulskifte allerede nu. Trænger du til nye dæk på dine hjul, eller er i tvivl om det er tid, så hjælper vi også med det.

snow-1281636_1280.jpg

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.



I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net