Klar til syn

Fil150_Synshal_ok_1.jpgJo ældre bilen bliver, jo flere overvejelser kan du opleve før de obligatoriske syn. Skal jeg skifte bil nu? og købe en anden. Hvad kan jeg få af anden bil? Er den passet som min egen? Spørgsmål er der nok af … men en god måde at gribe dem an på er, at køre forbi dit lokale DBR-værksted og få en gennemgang af bilen samt et prisoverslag. Så er overvejelserne nu en gang nemmere og i de fleste tilfælde, er det klogeste at beholde den nuværende bil.

Få et godt råd
Det koster heldigvis ikke noget at spørge eller få et godt råd på et CAD-værksted. Vi hjælper dig gerne gennem syn - så du undgår overraskelser.

Syn og omsyn
Læs mere om syn og omsyn på Trafikstyrelsens hjemmeside.

Hvad koster det at få synet eller omsynet en bil?
Find priserne på bilsynspriser

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net