Stenslag/Rudeskift

Fil116_Stenslag.jpg"Pliiiiiinng" du kender sikkert lyden - når f.eks. en sten fra bilen foran rammer din rude. Den næste tanke er … ødelagde det ruden ? og derefter følger enten lettelsen - ved at det ikke gav en stjerne i ruden - til ærgrelsen over - at der kom en stjerne i ruden.

Ærgelsen behøver nu ikke være så stor. Efterhånden er teknikken for udbedring af stenslag blevet så avanceret, at stenslag kan repareres. Det kan faktisk ikke - eller næsten ikke ses.

Hvad gør jeg hvis jeg får et stenslag ?
Det vigtigste er, at du med det samme får dækket skaden (stjernen) til. Du kan bruge et af de specielle rudemærker, som de fleste værksteder har liggende eller i mangel af bedre - kan du også bruge et stykke tape. Kør derefter til dit DBR-værksted - så kikker vi på det og giver en vurdering af skaden og mulighederne for at hjælpe dig.

Rudeskift
Er stenen der rammer din rude så stor, at ruden går i stykker eller du har revner eller lignende, som bliver så lange, at det kræver et rudeskift - så hjælper vi også med det og sørger naturligvis for at overholde de krav, som foreskrives af de enkelte bilmærker.

Dansk Bilbrancheråd er bilbranchens talerør

Med knap 2.000 autoværksteder, bilforhandlere, tekniske skoler og andre professionelle virksomheder og institutioner med tilknytning til bilbranchen som medlemmer, er Dansk Bilbrancheråd med god afstand den største danske interesseorganisation i bilbranchen. Dansk Bilbrancheråds mål er at give alle vores medlemmer en professionel og personlig rådgivning, samtidig med, at vi arbejder på at forbedre branchens rammevilkår ved at gøre politikere og andre beslutningstagere opmærksom på vores mærkesager.I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net